Marko Kettunen Satunnaisia blogeja yhteiskunnasta. Teemoina vapaus ja itsemääräämisoikeus.

Kaikki blogit puheenaiheesta Rationaalinen logiikka

Keskustan Kärnän käsittämätön logiikka

Vajaan vuoden seurattuani tämän kansanedustajan toimia täällä ja muualla mediassa en voi kuin ihmetellä tämän tuuliviirin toiminnan logiikkaa ja konsistenssia. Toivottavasti hän ei edusta keskustan ja yleisemminkin politiikan tulevaisuuden suuntaa perustaessaan toimintansa jatkuvaan kohuja tavoittelevaan toimintaan mediassa.

Vastakkainasettelun kuningas kritisoimassa vastakkainasettelua

Sattuma on osoitus ihmismassojen neuvottomuudesta

Poikkeaminen järjen ja logiikan liikeradalta syöksee ihmiskunnan suoraan itsestään alkavaan suursotaan, jonka kaoottinen lopputulema on täysin nuutunut ihmiskunta. Ihmiskunta ei voi vältellä loputtomasti järjen lakeja menettämättä luonnollista mahdollisuuttaan elää kauniina ja oikeudenmukaisena olentona. Ydinaseiden, kemiallisten aseiden, biologisten aseiden käytöstä päättävät Yhdysvaltojen, Venäjän, Iso-Britannian, Ranskan, Kiinan, Intian, Pohjois-Korean ja Pakistanin muutamat poliitikot.

Epäloogiset ristiriidat kansojen ajattelussa

Loogisia ristiriitoja kansojen ajattelussa ovat yleisiä, niitä enemmän näkyy, ääniä ja julkista huomiota yleisten maailman median kanavien kautta. 


Loogisia ristiriitoja heti alussa ihmisestä, voisiko kukaan edes kuvitella, miten sellainen on mahdollista? Että ihmiset olisivat eri mieltä siitä mitä ihminen on? Luulisi että jos joku asia on ihmiselle tuttua, niin se olisi itse ihminen. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä